Hevesi Sándor Művelődési Központ

Dumaszínház: Megyünk a levesbe- Hadházi László önálló estje

Műsorvezető: Musimbe Dennis

2020. szeptember 2. 18:00

Hadházi László önálló estje, Musimbe Dávid Dennis műsorvezetésével.

Részletekért KATT IDE

Belépődíj: 3900 Ft

Pál Ferenc (FERI ATYA) Elégedetten az élettel – Vágyak, célok, küzdelmek

2020. szeptember 14. 19:00

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia ‑ teológia ‑ mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati ‑ házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed. Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

A fiatalok számára érzékeny témaválasztás és a sajátos előadásmód következtében a kezdetben többnyire csak katolikus fiatalokat vonzó előadások rövid idő alatt igen népszerűek lettek. A hallgatóság mára életkori és vallási tekintetben is heterogénnabbá vált.

Részletekért KATT IDE

Belépődíj: 2400 Ft

Félúton- Lendvai Kristóf filmje

közönségtalálkozóval egybekötött vetítés

2020. szeptember 17. 17:00

Kicsi Gesztenye Klub

2020. szeptember 19. 11:00

Részletekért KATT IDE

ÚJ Időpont! – Budapest Bár koncert Nagykanizsán

2020. szeptember 24. 19:00 - 21:00

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság – muzsika! A Budapest Bár koncertek mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság recepje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel!

A Budapest Bár az utóbbi évtizedek legeredetibb magyar zenei produkciója, mely szívbemarkoló és szívderítő dalok feldolgozásaival méltán vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek, a folyamatosan frissülő és szerethető repertoárnak, és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár mára tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, a világszinten is kiváló zenészek és az elsővonalbeli, tapasztalt, közönségkedvenc énekesek miatt lett mára az egyik legkeresettebb koncertzenekar. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat.

A Budapest Bár vezetője Farkas Róbert virtuóz, sokoldalú talentumú hegedűművész. Az 5 kiváló zenész mellett 12 állandó tagja, énekese van a csapatnak, akik közül az egyes fellépésekre elfoglaltságuktól függően válogatnak. A jelenlegi énekesek: Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár – Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián és Tóth Vera.

A Budapest Bár 2019. végén lesz 12 éves. A 12 év alatt 10 albumot, valamint egy „BEST OF” lemezt jelentettek meg. Ez alatt az idő alatt a zenekar megközelítőleg 1000 koncerten adott különleges zenei élményt sok százezer embernek. Koncertjeik szármázastól, kortól, nemzettől függetlenül zsigeri szinten érintik meg, szórakoztatják és töltik fel élményekkel a hallgatóság lelkét.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Kortalan örömzene ez nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: hamarosan!!!

www.budapestbar.hu
www.facebook.com/budapestbarband
www.youtube.com/budapestbar
https://instagram.com/budapest_bar

Részletekért KATT IDE

BÖDÖCS TIBOR STAND UP COMEDY EST- Kolera a Vackor csoportban

KOLERA A VACKOR CSOPORTBAN

2020. október 7. 18:002020. október 7. 20:30

Bödőcs Tibor turnéra indult ötödik önálló estjével! A nagy
érdeklődés miatt februárban sokan lemaradtak a nagykanizsai
előadásról, ezért ismét a városba látogat Bödőcs Tibor. Az
emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai, kis
pillanatairól szóló műsor minden eddiginél szókimondóbb,
szabadabb. A bödőcsi univerzum állandó bolygói
Búcsúszentlászó, Magyarország mellett most új témák is
előkerülnek. A többi legyen meglepetés.
Előzenekar: Tóth Edu

Részletekért (18:00) KATT IDE
Részletekért (20:30) KATT IDE

Belépődíj: 4400 Ft

Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai

2020. október 8. 19:00

Részletekért KATT IDE

Belépődíj: 2400 Ft

Videós találkozó 2021

2021. február 6. 11:00

Kis létszámú rendezvény, felesleges sorbanállás nélkül! 2020-ban teljesen új színpadi műsor, teljesen új közösségi játékok!

Találkozz kedvenc videósaiddal, luckeY, OwnMcKendry, DoggyAndi, zsDav, IceBlueBird, illetve kint lesz a MesterMC is! A rendezvényen a videósokkal készíthetsz közös fotót, dedikálnak illetve a színpadon különböző előadásokat is tartanak Neked.

Részletekért KATT IDE

Pin It on Pinterest