Itt iratkozzon fel, hogy minden programról időben értesüljön!

Név:*

E-mail:*
Település:*

*Kattintson ide a jogi és adatvédelmi információkért

Korábbi írásaink

HSMK - nyári leállás

A Hevesi Sándor Művelődési Központ 2014. JÚLIUS 21-TŐL 2014. AUGUSZTUS 03-IG zárva tart.Kanizsa Kulturális Kincsei

Kanizsai Tehetségkutató 10-18 éveseknek!


Filharmónia bérletsorozat

Tavaszváró filharmónia bérlet 2014


E-Magyarország pontjaink

E-Magyarország pontjainkról


33. Életünk fotókiállítás képei

A kiállítandó képek listája.

Színházi évad 2013-2014

Hevesi, Rátkai és Bródy bérlet 2013-14-es évad33. Életünk Fotópályázat

A nagykanizsai Kanizsai Kulturális Központ-Hevesi Sándor Művelődési Központ intézményegysége és a Kanizsa Fotóklub meghirdeti 33. Életünk Országos Fotópályázatot...

Ifjúsági csereprogram

Az Együttható Egyesület résztvevőket keres (16-25 év között)a Visegrádon megrendezésre kerülő egy hetes ifjúsági programba!

Folytatódik a tehetségkutató!

5-10 éves korosztály számára

TANFOLYAMAINK

A tudás pénz. Szerezze meg nálunk tudását, hogy ...


Jegypénztár változás

Értesítjük a kedves Közönséget, hogy a Hevesi Sándor Művelődési Központ jegypénztári nyitva tartási ideje március 1-től megváltozik.

Véget ért a Zalai Irka projekt

Befejeződött a Kanizsai Kulturális Központ és a Zalakomári Művelődési Ház Zalai Irka című pályázati programja. E projektnek köszönhetően a két intézmény képessé vált arra, hogy a helyi szükségletekre reagáló felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtson, képzéseket szervezzen és lebonyolítson.

Meghívó záró rendezvényre

Június 24-én, pénteken, Szent Iván napján tartjuk a Zalai Irka projekt záró rendezvényét a Plakátház udvarán Nagykanizsán. No ne afféle komoly konferenciára gondoljon: szívesen látunk mindenkit egy közös beszélgetésre, falatozásra, zenére, ha kitartó, akkor éjféli tűzugrásra!

Bor- és Dödölle Fesztivál

A Kanizsai Kulturális Központ valamint a Kanizsa és Környéke Gasztronómiai Egyesület ismét megrendezi a Bor- és Dödölle Fesztivált, amelynek keretében főzőcsapatok és bordalnokok vetélkedésére résztvevőket várunk.

Tanuljunk vállalkozni!

Vajon miért van az, hogy az emberek félnek maguk gondoskodni a munkájukról? Vajon miért van az, hogy legtöbbször csak várjuk-várjuk, hogy valahol állásra találjunk, s meg sem fordul a fejünkben, hogy magunk építsük fel azt a munkahelyet, melyet elfoglalhatunk?

Több esélyt jelent a tudás

2011 tavaszán olyan képzésekkel jelentkezünk, melyek elsősorban az alacsony végzettségű, esetleg megváltozott munkaképességű, állástalan emberek számára kínálnak hasznosítható ismereteket.

Akkreditált felnőttképzési intézmény lett a Kanizsai Kulturális Központ

Március eleje óta akkreditált felnőttképzési intézményként is működik a Kanizsai Kulturális Központ. Mennyit ér, mit jelent az intézmény életében ez a jogosultság? – kérdezzük Farkas Tibort, a kulturális központ igazgatóját.

Új képzések álláskeresőknek

Munkavédelem és érintésvédelem, valamint középületek tisztán tartását segítő, falfirkákat eltüntető graffitimentesítő képzés indul a Kanizsai Kulturális Központban áprilisban hátrányos helyzetűek részére.

Kezdődnek a zalakomári új képzések

A Zalai Irka program keretében február végén elindulnak zalakomári képzéseink: német nyelv, nagyi segítő (idősgondozás)és ECDL Plusz (web- és képszerkesztés) tanfolyamok kezdődnek ingyen hátrányos helyzetű felnőtteknek.

Befejeződtek az első képzések

Befejeződtek a Kanizsai Kulturális Központ által szervezett első akkreditált felnőttképzések. Összesen 42 hátrányos helyzetű ember, többségükben álláskeresők végezték el a rendezvényszervező-kisegítő, nagyi segítő, vagy elektronikus ügyintézés képzést.

Fényből gyúrt ünnep

Pénteken, 17-én délután hozzuk létre a város élő, fénnyel rajzolt karácsonyfáját az Erzsébet téren! Hogyan? Ahányan csak ott leszünk, felállunk egy fenyő-alakba, s világítunk valamivel - bármivel, amit csak magunkkal viszünk!

Ezt felnőtteknek hozza a Mikulás

Ön is ismeri az érzést, amikor minden ellenségesnek tűnik. Amikor képtelenek vagyunk kiállni magunkért, meghunyászkodunk egy erőszakosan nyomuló ismerős előtt, vesztünk egy munkahelyi konfliktusban. Amikor gyomrunkat szorongatja a sírás, mert már megint összevesztünk, pedig egyikünk sem akarta… csak így alakult.

Kultúraközvetítők a felnőttképzésben

A Kanizsai Kulturális Központ 2010 őszétől jelentkezik felnőttek számára szervezett képzésekkel, felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal. Az intézmény azért kezdett bele 2009 tavaszán felnőttképzési programja előkészítésébe, hogy új ismeretek megszerzésében, a hatékonyabb álláskeresésben segítse elsősorban a hátrányos helyzetűeket.


Megosztás: